Γιατί LEDin

Η LEDin δημιουργήθηκε το 2013, η προϋπηρεσία μας, προέρχονταν από τους παραγωγικούς τομείς βιομηχανίας και σχεδιασμού προϊόντων. Αυτός νομίζουμε ότι είναι ο λόγος που έχουμε επικεντρωθεί στο να καλύπτονται οι απαιτήσεις του πελάτη με το μικρότερο για αυτούς κόστος, με λύσεις πρακτικές. Ο χαρακτήρας του καταστήματος ξεφεύγει από το ξερό, τυποποιημένο εμπορικό κατάστημα , και επικεντρώνεται και στην “συμβουλευτική” – επίδειξη, δοκιμή πριν την αγορά, ακόμα και σε custom made κατασκευές.

Αρχικό αντικείμενο της εταιρίας LEDin είναι η εμπορία led τόσο σε λάμπες led όσο και σε βιομηχανικό φωτισμό led, ταινίες  led, προβολείς led κοκ. Εξαρχής υπήρχε η διάθεση και η γνώση για custom made εφαρμογές τόσο σε φωτισμό led, φωτιστικά led, εφαρμογές φωτισμού ενυδρείων με εφαρμογές φωτισμού led, όσο και σε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας με πρότυπα προϊόντα όπως π.χ. το Greenofilm που είναι ένα προϊόν της LEDin εξοικονόμησης ενέργειας  θέρμανσης,  στα καλοριφέρ. Όσο επίσης και σε εφαρμογές φωτισμού led όσο και σε εφαρμογές φωτισμού growing light, που νομίζουμε ότι είμαστε από τους πρωτοπόρους σε αυτόν τον τομέα στην Ελλάδα, με δίπλωμα ευρεσιτεχνείας από το 2012.

Στοιχεία μας:

Νικόλαος Πρίνος

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. : 131874104000

Καπετάν Ντόγρα 32Β,

Τ.Κ. 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί γιατί οι πλειονότητα των πελατών μας είναι εξ αρχής ή συστημένοι από άλλους πελάτες μας. Επίσης συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στον τομέα τους – προμηθευτές, συνεργάτες , υποκατασκευαστές πάλι σε μακροχρόνιες σχέσεις. Εξ αρχής εμπορεύμασταν μόνο υλικά και φωτισμό led από την V-tac πρωτοπόρα εταιρία με τωρινό ποσοστό κατοχής στο 60-70%  της Ευρωπαϊκής αγοράς, και με πολύ καλό after sales επίπεδο.

Γίνεται προσπάθεια  από την LEDin, με τους υπάρχοντες πόρους να ανακαλύπτονται και να εισαγάγoνται προϊόντα που καλύπτουν κενά στα διαθέσιμα προϊόντα που υπάρχουν στην Ελλάδα τόσο σε λύσεις φωτισμού, όπως τα βιομηχανικά φωτιστικά led της TUBU, όπου η LEDin είναι ο αντιπρόσωπος της εταιρίας στην περιοχή, που καλύπτεται η απαίτηση για ειδικά βιομηχανικά φωτιστικά led μάλιστα στο πιο ειδανικό γραμμικό σχήμα με την μεγαλύετρη διαθέσιμη απόδοση φωτισμού lm/Watt.

Όσο και σε φωτισμό growing light led επίσης της TUBU (όπου κατασκευάστηκαν μετά από προδιαγραφές της LEDin. Aλλά και σε οπτικά εργαλεία για υποβοήθηση της καθημερινότητας ή της παραγωγικής διαδικασίας όπως οι μεγεθυντικοί φακοί με φωτισμό led στην καλύτερη ποιότητα που υπάρχει στην  Ελλάδα, στις μεγαλύτερες διαστάσεις με την υψηλότερη μεγέθυνση. Σε αυτόν τον τομέα μετά από υπόδειξη της LEDin κατασκευάστηκαν οι μεγεθυντικοί φακοί με dimmable φωτισμό led πάλι ακολουθούμενη, με εισαγωγή προϊόντος που δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Επίσης πάλι πρωτοπόρα για την Ελλαδική αγορά εισαγάγονται προϊόντα της LEDin για ισχυρό φωτισμό led για working light led για επαγγελματικές εφαρμογές. Επίσης υπάρχει κατηγορία με εφαρμογές μεγεθυντικού φακού με φωτισμό led για ποιοτικό έλεγχο υλικών, γεωπόνους, τυπογράφους κ.α. Επίσης υπάρχουν σχέδια ή πρωτότυπα συσκευών για επέκταση στον κατασκευαστικό τομέα με καινοτόμες συσκευές ή προϊόντα.