Μεθόδοι Πληρωμής

Με μετρητά στην περίπτωση που η αγορά γίνεται με φυσική παρουσία στο κατάστημά μας.

Αντικαταβολή

Με αντικαταβολή στην περίπτωση που η αγορά γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και η αποστολή εκτελείτε μέσω ταχυμεταφοράς με την Γενική Ταχυδρομική. Η αντικαταβολή έχει ένα πρόσθετο κόστος 2,00 € .

Κατάθεση σε λογαριασμό

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Επισημαίνεται ότι η αποστολή της παραγγελίας θα εκτελεστεί μόνο έπειτα από την εμφάνιση του αντίστοιχου ποσού της αγοράς στον τραπεζικό λογαριασμό. Τυχόν κρατήσεις από τρίτες τράπεζες επιβαρύνουν τον αγοραστή (π.χ. από Τράπεα Πειραιώς +3€).  Συνεργαζόμενες τράπεζες: ALPHA BANK & Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (εμφανίζονται στο πεδίο επικοινωνία του site)

Alpha Bank            GR8701407300730002002003163   Δικαιούχος Πρίνος Νικόλαος

Εθνική Τράπεζα    GR7301102170000021796082739    Δικαιούχος Πρίνος Νικόλαος

Πιστωτική κάρτα

Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας: α. Με φυσική παρουσία όταν η παραλαβή της παραγγελίας γίνεται από το κατάστημά μας β. Μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών της ALPHA BANK όταν η παραγγελία γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος

Δ. Δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass

ΓΕΝΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 600€ , που απαιτούν την προμήθεια «ειδικών» υλικών που δεν είναι σε στοκ σε όλην την απαιτούμενη ποσότητα (ποσότητα – είδος), απαιτείται η προκαταβολή του 30% της παραγγελίας σε Τραπεζικό λογαριασμό, και γραπτή επιβεβαίωση των υλικών που παραγγέλνονται. Τυχόν ακύρωση της παραγγελίας από τον αγοραστή, μετά την τιμολόγηση της παραγγελίας από τον προμηθευτή της www.ledin.gr προς την ledin, η LEDin έχει ρήτρα την κατακράτηση της προκαταβολής. Ακύρωσηαπό τον αγοραστή, πριν την τιμολόγηση τους στην www.ledin.gr δεν επιβαρύνει τον αγοραστή.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Φορολογικά στοιχεία

ΠΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.  131874104000
Έδρα  Καπετάν Ντόγρα 32Β, Τ.Κ. 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη