Πολιτική Επισροφών

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αζημίως και χωρίς να υποχρεούται να μας ανακοινώσει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται με το κόστος μεταφορικών των προϊόντων (αποστολή + επιστροφή) και τυχόν κρατήσεις της τράπεζας ή κατάθεσης ή κρατήσεις πιστωτικής κάρτας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί ο καταναλωτής, να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση Υπαναχώρησης-Αλλαγής Γνώμης, έχει ο καταναλωτής τη δυνατότητα να επιστρέψει οι ίδιος το προϊόν.

Αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, ελεγχθούν και γίνουν αποδεκτά. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού του καταναλωτή που θα γνωστοποιηθεί στην www.ledin.gr.